söndag 6 april 2014

Whoops...Oh my goodness! Aghhhhh!!




Hur hamnade jag här och i det här skrämsliga med att blogga? 
Har aldrig testat detta innan och vet inte riktigt hur jag ska göra. Jag känner mest för att glömma bort allt det här och försöka gömma mig i cyberspace!


Nåväl -  jag har ju antagit Företagarnas Bloggutmaning får helt enkelt "pull my socks up" som engelsmännen hade sagt och sluta vara så himla rädd. Vad är det värsta som kan hända?

För att spola tillbaka bandet lite och börja (nästan) från början så ska jag säga att jag är en glad tjej från Varberg som drog ut i stora världen och levde utomlands i många år. 
Mestadels - dvs nästan 17år - i England som ligger mig varmt om hjärtat. Efter en otroligt lång rad av bostäder i olika städer och massvis med erfarenhet av såväl storstadsboende som småstadscharm, så kände jag att det drog i hemlängtanståtarna och jag ville tillbax till Sverige för att vara nära min älskade syster, syskonbarn, mina föräldrar och resten av klanen Bengtsson.

Jag flyttade  flyttade alltså hem för ett par år sen nu och känner mig någorlunda acklimatiserad som nysvensk Varbergsbo. Ville dock inte tappa bort min engelska och min arbetslivserfarenhet från den engelska jobbmarknaden, så min sambo och jag startade en firma tillsammans för drygt ett år sedan. 
Vi sysslar med allt möjligt med brittisk anknytning och jag specialiserar mig på översättningar från svenska till engelska (hemsidor, marknadsföringsmaterial, affärskontrakt och t.o.m. skönlitteratur) 

Kika gärna in på vår hemsida www.greatlittlebritain.com


I den här bloggen kommer jag att berätta lite mer om England, te traditioner, språkliga fadäser & lite annat smått o gott. 

Välkommen med på min resa! Hop on board and enjoy the ride!!

1 kommentar:

  1. Hej, vad spännade att lära sig mer om England!! och vilket sinne du har för bildspråk, haha underbara bilder!! /Teresia

    SvaraRadera